Vegan Valentine's Cheesecake
Say it with a forkful of love: Cheesecake for Valentine’s Day! 💛🍰 Deze cheesecake is zoet, vegan en onweerstaanbaar lekker, trust us! 🤤 En als je geen zin hebt om het zelf te maken… You know where to find us 😉
Ingrediënten:
• 240 g Kokosroom
• 30 g Maïzena
• 480 g Vegan roomkaas
• 100 g Suiker
• 190 g Aardbeienpuree
• 10 g Citroensap
• 50 g Gesmolten kokosolie
• 50 g Aardbeienjam
• 1 tl Kardemom poeder
• 100 g Biscuit
• 30 g Kokosrasp
• 30 g Suiker
• 60 g Vegan boter (gesmolten)
Bereiding:
1. Doe de vegan roomkaas, suiker, aardbeienpuree, citroensap en gesmolten kokosolie in de mixer. Mixen maar!
2. Kook de kokosroom en maizena samen in een pan tot het plakkerig wordt. Voeg toe aan de room in de mixer en mix het opnieuw.
3. Vul de siliconen vormpjes tot de helft met het mengsel en laat even rusten in de koelkast.
4. Mix aardbeienjam met kardemom en doe een druppel op elke cheesecake.
5. Bedek de cheesecakes daarna met de rest van het room en zet minimaal 6 uur in de vriezer.
6. Meng digestive koekjes, kokosrasp, suiker en gesmolten boter door elkaar en vul elke cheesecake aan met een laagje crumble.
