Vegan Tiramisu Baked Oats

Tiramisu for breakfast? Why not! Vandaag maken we vegan tiramisu met baked oats en dit is niet alleen lekker, maar ook nog suikervrij, vegan en zonder olie!  😉

Ingrediënten:
• 2 rijpe bananen
• 590 ml havermelk
• 195 gr havervlokken
• 120 gr Kaneel
• 1 espresso
• 60 ml maple syrup
• 1 tl baking soda
• ½ tl zout
• 1 el lijnzaad
• 65 gram walnoten
• 200 ml vegan yoghurt
• Cacao poeder
• Vanille extract

Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 175 graden
2. Plet de bananen en mix met de maple syrup, melk en het vanille extract.
3. Mix met de havervlokken, lijnzaad, kaneel, baking soda, espresso en zout
4. Voeg de walnoten toe
5. Bak voor 30-35 minuten tot het stevig is en goudbruin gebakken
6. Top af met vegan yoghurt en cacao poeder. Smullen maar!