Lekker EN bewust eten op jouw bord? Kom langs bij Vegitalian op de Schoutenstraat te Utrecht. Wij staan elke dag te popelen om jou te laten smullen van onze healthy good stuff. Veganistisch of flexibel? No problem! Met ons moderne Italiaanse menu vind je gegarandeerd iets lekkers waar jij zin in hebt.

Bekijk het menu

Gezond en vegetarisch restaurant in Utrecht      

Tasty food, healthy planet, dat is waar wij voor staan bij Vegitalian. Wij vinden het belangrijk voor elkaar te zorgen, zowel voor de planeet als voor jou! Daarom zetten wij ons sinds 2020 in om het beste plant-based food menu te creëren met een moderne Italiaanse twist. En nee, geen concessies, maar juist de lekkerste combinaties. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is kiezen. Kickstart je dag bijvoorbeeld met de superfood açai bowl als vegan ontbijt. Breek je dag met wat natural goodness en kies voor onze avocado sandwich als vegetarische lunch. Of sluit de dag af met een welverdiende 4 cheese plant-based pizza en wat oreo vegan ice cream. En dat allemaal in hartje Utrecht, op ons zonnige terras, dicht bij Centraal Station, Neude en de Oude Gracht.

Duurzaam restaurant Utrecht centrum

Keepin’ it fair and straight. Wij geloven dat kwaliteit en eerlijkheid hand in hand gaan. Daarom streven wij naar het gebruiken van duurzame en biologische producten, verzameld door leveranciers uit de omgeving. Zo dragen wij ons steentje bij terwijl jij maximaal kan genieten van onze delicious dishes. Nothing but the best, voor elk speciaal moment. Of het nou oma’s verjaardag is, een spannende first date, een wekelijks teamuitje of eindelijk eens dat self-care moment, we got you!

Reserveer gemakkelijk en snel

Ben je ready voor een smaakvol avontuur? Reserveer dan nu je plekje bij ons in het restaurant. Liever smullen thuis op de bank of tijdens een picknick in het park? Order je favo dish online om bij jou te laten bezorgen. Stuck at work? Wij verzorgen ook catering met een lekkere en voedzame lunch. See you soon!

Bekijk het menu