Vegan Cruncy Granola
Chocolate chips, hazelnoten, kokos, spelt… Raise your yogurt game with a handful of vegan crunchy granola. Easy to make, ready to bake 👀
Ingrediënten:
• 100g Gepofte spelt
• 400g Havervlokken
• 100g Amandelen
• 100g Hazelnoten
• 200g Chocolate chips
• 100g Kokos
• 3g Zout
• 170g Maple syrup
• 1 tl Zonnebloem olie
Bereiding:
1. Hak de amandelen en hazelnoten in stukjes.
2. Mix de gepofte rijst, havervlokken, gehakte amandelen, hazelnoten, kokos en chocolate chips in een kom door elkaar.
3. Voeg zout, maple syrup and zonnebloem olie toe en roer het om tot je een sticky substantie hebt.
4. Bak het voor 20/30 minuten in de oven op 180 graden.
Je kunt de granola in tweeën delen en gedroogd fruit toevoegen voor wat extra smaak. 🤗💛
