Oh my sweetness! Ken je de Bakery van Vegitalian al? Wij presenteren jou met een uniek 100% plant-based feest te zien in onze nieuwe counter op de Schoutenstraat. Daar vind je onder andere een cinnamon swirl waar je van gaat swingen of een oreo brownie om je vingers bij af te likken. Mmm… dat smaakt naar meer! Kom langs bij Vegitalian en ontdek zelf al de tasty goodness wat wij met liefde dagelijks vers voor jou bakken.

Bekijk het menu

Vegitalian voor verjaardagen

Heb jij een onstilbaar verlangen naar something sweet? Herkenbaar! Gelukkig hebben wij bij Vegitalian een uniek aanbod aan sweet vegan treasures waar je geen genoeg van zult krijgen. Alles is handmade, met zoveel liefde, dat proef je in elk hapje. De sweets uit de bakery maken van ieder moment een feestje. Zoek je nog een speciaal cadeautje voor je jarige vriendin jarig? Wat zou ze heerlijk smullen van een vegan verjaardagstaart! Kom je langs voor een gezellig bakje koffie met je moeder? Trakteer haar op baby cake met keuze uit vijf verschillende smaken! Meer zin om jezelf te trakteren? Ga dan bijvoorbeeld voor onze (nog net niet) wereldberoemde glutenfree tiramisu, een echte must-try. Wij zeggen: treat yoself! Toch?

Vegan gebak en taart

Verdienen jouw collega’s ook wel een traktatie? Onze Vegan Bakery is de ideale manier om een feestje te maken van de catering bij jou op werk. Op dit moment zijn wij bij Vegitalian hard op weg om een volledig plant-based, soya-vrije Bakery aan te bieden. Zoveel finger-licking stuff, je collega’s zullen het nergens anders meer over hebben bij de koffiemachine.

Bestel gemakkelijk en snel

Vind onze tasty treats in heel Utrecht, onder andere bij Botania in de Green UP of bij Vegitalian op de Schoutenstraat. Slaat je hart meer op hol voor wat hartigs? Bij Vegitalian hebben we ook een bijna volledig plant-based menu bestaande uit ontbijt, lunch en diner. Bestel jouw goodies gemakkelijk en snel op www.vegitalian.nl. Ciao, bella!

Bekijk het menu