Chauffeur / catering bezorger

Vegitalian heeft een groot aantal catering klanten waar we dagelijks vers belegde broodjes, huisgemaakte salades, smoothies, juices en bakery afleveren. Als catering chauffeur bij Vegitalian ben je in bezit van een rijbewijs en breng je in en rondom Utrecht onze vegetarische catering naar onze klanten, dit doe je van maandag t/m vrijdag. De adressen dichtbij met een elektrische bakfiets en de verdere adressen met de bedrijfsbus.

Je hebt oog voor detail en zorgt dat elke bestelling volledig en netjes aankomt. Je bent gastvrij en enthousiast wanneer je een bezorging afgeeft en realiseert je dat je het visitekaartje van Vegitalian bent.

Soort dienstverband: Deeltijds, Vaste baan

Parttime uren: 20 per week

Salaris: €800,00 – €1.200,00 per maand  

Rooster:

  • Dagdienst 
  • ma-vrij

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Pensioen 
  • Personeelskorting

Soorten aanvullende vergoedingen:

  • Overuren uitbetaald
  • Vakantiegeld

Wie zijn wij?

Vegitalian is hét concept van de toekomst met een duidelijk missie: zoveel mogelijk mensen laten ervaren dat meer duurzamere en gezondere eetgewoontes geen concessies hoeft te doen. Met 2 bruisende vestigingen in Utrecht en een stevige groeiambitie bouwen wij aan een toegankelijk lifestyle food-retail merk van hoge kwaliteit, vers gemaakte gerechten en vooral heerlijk eten. In ons restaurant, de pizzabar, take away, bezorgd of op kantoor (ontbijt, lunch, diner), steeds staan kwaliteit en gezelligheid centraal! Met een duidelijke visie en internationale groei ambitie zoeken wij iemand die 100% gelooft in Vegitalian.

Groei jij met ons mee?

Word jij onze nieuwe collega? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zsm contact met je op!

Of stuur je C.V. en motivatie naar: ciao@vegitalian.nl