Catering medewerker

Hou jij van de keuken maar niet van de avonddiensten? Dan is deze functie precies wat voor jou!
 
Als catering medewerker en lunch kok start je dagelijks de keuken op, werk je de catering en lunch weg en help je bij MEP taken onder begeleiding van een chef.
 
Vegitalian heeft een groot aantal catering klanten waar we dagelijks vers belegde broodjes, huisgemaakte salades, smoothies, juices en bakery afleveren. Als catering kok bij vegitalian heb jij handigheid in het smeren van broodjes en opmaken van salades. Je snapt hoe je in korte tijd grote aantallen kunt bereiden. Dit doe je niet alleen maar in een team onder begeleiding van een catering manager.
 
  • Je hebt oog voor detail, wilt elk broodje perfect maken en kunt overweg met basistechnieken in de keuken.
  • Je bent enthousiast en leergierig.
  • Ervaring is een pre maar geen vereiste
 

Wie zijn wij?

Vegitalian is hét concept van de toekomst met een duidelijk missie: zoveel mogelijk mensen laten ervaren dat meer duurzamere en gezondere eetgewoontes geen concessies hoeft te doen. Met 2 bruisende vestigingen in Utrecht en een stevige groeiambitie bouwen wij aan een toegankelijk lifestyle food-retail merk van hoge kwaliteit, vers gemaakte gerechten en vooral heerlijk eten. In ons restaurant, de pizzabar, take away, bezorgd of op kantoor (ontbijt, lunch, diner), steeds staan kwaliteit en gezelligheid centraal! Met een duidelijke visie en internationale groei ambitie zoeken wij iemand die 100% gelooft in Vegitalian.

Groei jij met ons mee?

Word jij onze nieuwe collega? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zsm contact met je op!

Of stuur je C.V. en motivatie naar: ciao@vegitalian.nl